Szilágyi Gerda

Szilágyi Gerda levelét változtatások nélkül közöljük. Nemzeti Sport Mint arról lapunk is beszámolt nem sokkal a Szilágyi Liliána-ügy kirobbanása után január 3-án egy súlyos vádakat leíró blogbejegyzés látott napvilágot amelynek szerzője magát Szilágyi Gerdának mondta.


Sea Creatures Coloring Pages Coloring Pages Astonishinga Animals Coloring Image Ideas Pages Albanysinsanity Com Ocean Coloring Pages Animal Coloring Pages Coloring Pages

Édesapám lejáratását is felháborítónak tartom mert Ő nem tett mást mint adott.

. Először is tisztelt Wladár Úr. Szilágyi Gerda nevét használták fel egy hamis blogbejegyzéshez feljelentést tett az úszónő Áll a bál az úszószövetségnél. Már gyerekként egymásba szeretett Szilágyi Liliána és.

A 18 éves úszónő közölte. Visszaéltek Szilágyi Gerda nevével Nem ő akarta lejáratni Liliánát. Amikor ő kiválóan teljesített minden nap arról álmodtam hogy szeretném ha én.

A szörnyűségek melyeket Szilágyi Liliána állít hazugságok ezt ő is nagyon jól tudja. Szilágyi Zoltán aki a jogászi diplomája mellett edzői papírokkal is rendelkezik 2018-ban megalapította a Stamina TK-t ahol a kisebbik lánya Gerda is úszik. Édesapja mellett edzője volt az a Turi György is akiről az elmúlt hónapokban derült ki hogy ugyancsak rendszeresen verte és alázta meg nem egyszer.

Ledobott a földre és elkezdett tiszta erőből fojtogatni miközben azt üvöltötte hogy megöllek te rohadt kis krva mesélte D. Szilágyi Gerda Liliána húga hosszú levélben reagált az apját ért vádakra valamint Wladár szavaira amit az Origónak juttatott el. Szilágyi Gerda édesapja a Szilágyi Liliána által nemrég különféle abúzusokkal vádolt Szilágyi Zoltán a Telexszel közölte feljelentést tett a rendőrségen személyiségi jogokkal történő visszaélés miatt.

Szilágyi Liliána a Széchy SE-ben kezdte karrierjét majd a Jövő SC a Kőbánya SC és a Honvéd után rövid időt az Egyesült Államokban Florida Gators töltött mielőtt 2019-ben a Ferencváros sportolója lett volna. Szilágyi Zoltán lánya állításaira egy levélben válaszolt amiben többek között azt írta aki ismeri mindkettőjüket az tudja mi az igazság. Nyílt levélben reagált Szilágyi Gerda arra hogy nővére Liliána bántalmazással vádolta meg édesapjukat Szilágyi Zoltánt.

Trollkodás áldozata lett Szilágyi Gerda és Liliána. Az eljárás addig húzódott míg Gerda nagykorú lett így a bíróság döntését gyakorlatilag figyelmen kívül hagyták. Szilágyi Gerda Szilágyi Liliána apjukkal élő húga 31-én az Indexnek állította hogy Szilágyi Zoltán.

Később az úszónő húga a szintén úszó Szilágyi Gerda juttatott el nyílt levelet több szerkesztőség számára is melyben megvédte édesapját leszögezve hogy Szilágyi Zoltán sem őt sem nővérét nem abuzálta. Ezt változtatás nélkül közöljük. November 11 és 14 között az Országos.

Visszaéltek Szilágyi Gerda nevével ezért a 18 éves úszó feljelentést tett a rendőrségen közölte az úszónő apja Szilágyi Zoltán. Lányai Szilágyi Liliána 1996 ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok úszó valamint Szilágyi Gerda 2003 úszó. Szilágyi Gerda idén a felnőtt magyar bajnokságon ezüstérmes lett száz háton és bár közel járt az olimpiai szintidő teljesítéséhez végül lemaradt az ötkarikás játékokról.

A szörnyűségek melyeket Szilágyi Liliána állít hazugságok ezt ő is nagyon jól tudja. Szilágyi Gerda Forrás. Édesapám soha nem abuzált ahogy Szilágyi Liliánát sem emelte ki levelében Szilágyi Gerda aki hozzátette.

Szilágyi Zoltán edzői tevékenységével kapcsolatban. édesapja soha nem abuzálta sem őt sem Liliánát továbbá kritikával illette Wladár Sándor MÚSZ-elnök megnyilvánulását az ügyben. Azt mondta kisebbik lánya három héttel ezelőtt feljelentést tett a rendőrségen személyiségi jogokkal történt visszaélés miatt.

Az édesapját zaklatással vádoló Szilágyi Liliána húga Gerda is megszólalt az ügyben és tagadja hogy Szilágyi Zoltán valaha is bántotta volna. Először is tisztelt Wladár Úr. Szilágyi Liliána egy hete vallott arról hogy Szilágyi Zoltán éveken át verte őt és édesanyját.

Szilágyi Liliána korábban arról beszélt hogy volt hogy édesapja félájultra verte anyját őt testileg fenyítette szexuális visszaélés áldozata volt. édesapám lejáratókampányát karaktergyilkosságát is felháborítónak tartom mert ő nem tett mást a magánéletben és az úszósporton belül is mint adott. Már gyerekként egymásba szeretett Szilágyi Liliána és vőlegénye Zsombor.

Napján megjelent nyilatkozatára ezúton kívánom jelezni hogy élek jól érzem magamat és nagyszerű eredmények birtokában zártuk az évet mind az egyesület a Stamina TK mind én magam is. Ha már Szilágyi Zoltán szóba került. Dühösek a kínaiak Keanu Reeves-re.

Ezután Szilágyi Liliána is válaszolt testvére levelére. Szilágyi Zoltán másnap a sajtóhoz eljuttatott válaszában tagadta a vádakat és büntetőeljárást kezdeményezett. Később megszólalt az ügyben Szilágyi Liliána húga Gerda is aki védelmébe vette az édesapját és hazugnak nevezte a testvérét.

December 29-én fizikai lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg az apját. Itt van Borbély Zoltán válasza a Szilágyi Liliána-ügyben. Szilágyi Zoltán a lányok apja a telexhu-nak azt mondta már hetekkel ezelőtt tudomásukra jutott a blog valamint legalább egy ál-Facebook-profil létezése.


Magyarorszag Szepe 2014 Kulcsar Edina Udvarholgyei Katona Gitta Es Van Den Bosch Sydney Heart Of Europe Photography Hungary


Kids Rule Adults Drool Art Photo Prints Rainbow Wallpaper Rainbow Background


Miss World Hungary 2017 Winners Special Awards Miss World Beauty Pageant Miss


Beautiful Rainbow Digital Art Rainbow Wallpaper Rainbow Pictures Beautiful Wallpapers


Pin On Miss World Hungary


Miss World Hungary 2016 Swimsuit Photoshoot Angelopedia Swimsuits Photoshoot Miss World Photoshoot


Virag Koroknyai Crowned As Miss World Hungary 2017 Miss World Miss Beauty Pageant


Miss World Hungary Information Angelopedia Miss World Miss World 2014 Miss


Image Result For Kids Walking Across Street Illustration

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel